Haber

AK Parti Teşkilat Akademisi için ders zili yeniden çalıyor

AK Parti Teşkilat Akademisi’nin üçüncü dönem dersleri 12-13 Kasım tarihleri arasında ‘Türkiye Yüzyılı’ sloganı ile 33 ilde yapılacak. Akademi’nin Bursa ayağı 12 Kasım Cumartesi Günü Bursa Merinos AKKM’de gerçekleştirilecek.

Ders programına AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Efkan Ala ‘Türkiye Yüzyılı’, AK Parti İstanbul Milletvekili, önceki dönem Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya ‘Seçim 2023’ SETA Siyaset Araştırmaları Direktörü Doç.Dr. Nebi Miş ‘Sıkça Sorulan Sorular’ Gazeteci – Yazar Hikmet Genç ise ‘Siyasal Bağlantı ve Yeni Medya’ hususlarıyla konuşmacı olarak katılacak.

AK Parti AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Mustafa Şen ve ünite başkanlığının öncülüğünde gerçekleştirilen eğitim programının maksadının AK Parti teşkilatlarını, yeni sürece hazırlamak olduğunu belirten AK Parti Bursa Vilayet Lider Davut Gürkan, “Gerçekleştirilen akademi programlarından üç kademe vilayet ve ilçe idarelerimiz eğitim programlarından faydalanıyor. Üçüncüsü düzenlenecek olan akademimizde tekrar siyasetçilerimiz, araştırmacı ve eğitimcilerimiz teşkilatlarımızla deneyim ve bilgi paylaşımında bulunacak. Tüm teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımız, Önderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin önüne serdiği ‘Yeni Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna hazırlanıyor, ülkemizin ve Bursa’mızın güçlü geleceğine giden yolda adımlarımızı güçlendiriyoruz” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu